G-OLD Alumínium keretes infrapanelek (elektromos fűtés)

Termékkód: #49470
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

G-OLD Alumínium keretes infrapanelek


Innováció az infrapanelek körében – itt a NEW Age Crystal technológia

G-OLD „AL” infrapanel szemrevaló, a korróziónak ellenálló kerettel van felszerelve, amely rendkívül tartós és karbantartást nem igényel. A berendezéshez tartozik egy szerelőkeret is, amellyel a mennyezethez lehet rögzíteni. A fűtőtest kizárólag európai alkatrészekből áll össze, amelyre 10 év garanciát és a készülék teljes életére szóló szavatosságot kínálunk.

Az eszköz az innovatív, CE minősítéssel ellátott NEW Age Crystal technológiát adaptáló fűtőlappal van felszerelve, amely teljes egészében grafit masszával van bevonva. Ez teszi lehetővé, hogy normál működéssel a meghibásodás esélye nulla.

Ennek a típusnak még egy nagy előnye van a hagyományos karbonszálas technológiát alkalmazó, régebbi változatokhoz képest: a NEW Age Crystal kerámiával ellátott infrapanel kristályszemcséi tízszer nagyobb felületen képesek az adott teljesítmény elérésére, amelyet a kristályszemcse bevonat csak tovább erősít. Így lesz a felületi hőmérséklet 90 és 130 celsius fok közötti (feszültség függő).

A csomagok tartalmazzák a felszereléshez szükséges összes elemet, úgymint csavarokat, tipliket, keretet, és természetesen egy részletes telepítési leírást.

A G-OLD Alumínium keretes infrapanelek tökéletesek otthonok, nyaralók, irodák és üzlethelyiségek fűtésére, illetve meglévő fűtőrendszerek erősítésére, kiegészítésére. Előszeretettel alkalmazzák passzív házakban is.


Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények