G-OLD GR Edzett üveg infrapanel (elektromos fűtés)

Termékkód: #49471
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

G-OLD GR Edzett üveg infrapanel


A biztonsági, 10mm-es, edzett üvegből készült G-OLD GR infrapanel a prémium kategória egyik zászlóshajója. A többféle színben is kapható modell kizárólag oldalfali kivitelben kapható, így mennyezetre szerelni nem lehet, TILOS!

A berendezés bármely otthon, üzlethelyiség, iroda, nyaraló, vagy passzívház igazi dísze lesz, hiszen kifinomult megjelenésével bármely enteriőr elképzeléshez tökéletesen illeszkedik. A készülék választható talpazattal is, így még szélesebb a felhasználási köre a belsőépítészetben, ráadásul a telepítése is pofonegyszerűvé válik. Igény esetén természetesen WiFi vezérléssel is ellátható!
Az esztétikai szempontok mellett kiemelten ügyelünk a kifogástalan minőségre is, amely méltán a csúcskategóriába sorolja a CE minősítéssel rendelkező fűtőmegoldást. Minden egyes alkatrészt Európából szerzünk be a gyártáshoz, hogy garantáltan a legjobb színvonalat biztosítsuk ügyfeleinknek.

Működése teljesen megegyezik a többi, a hagyományos technológián alapuló infrapanelünkkel, de sokkal magasabb esztétikai hozzáadott értéket tartalmaz. Hagyományos működés során, a telepítést követően nincs szükség további karbantartásra, vagy szervizelésre. Az üveglap felhevülését követően a panel kikapcsolható, és a hőtartó képességnek köszönhetően még hosszú ideig képes biztosítani a meleget.

Minden G-OLD GR infrapanelt 5 év garanciával kínálunk


Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények