Arculat és grafikai tervezés

Termékkód: #49276
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Abban gondolom egyetértünk, nem mindegy milyen első benyomást szerez az Önhöz érkező vásárló vagy üzleti partner a cégéről. A döntések hátterében ugyanis leginkább az érzelmek dominálnak, nem a racionális gondolkodás. Így nem megengedhető az a luxus, hogy cégét ne a legjobb színben tűntesse fel! 

A képlet igen egyszerű: az emberek ösztönösen vonzódnak az olyan cégekhez, ahol az egységességet, profi hozzáállást érzik már az első pillanattól, hiszen számukra is fejlődés, presztízsnövekedés egy ilyen céggel kapcsolatban állni. 

A jól megalkotott céges arculat (logó, színek, formai elemek, stb) megléte ráadásul nagyban megkönnyíti a későbbi szóróanyagok, reklámok és egyéb kommunikációs anyagok összeállítását, ha létezik egy VEZÉRELV. 

A kiváló ár-érték arány miatt elsősorban kis és közepes vállalkozások számára tervezünk arculatot, prospektuskat és egyéb kommunikációs anyagokat. Nagyon örülünk, hogy az ország szinte minden területérről voltak már megkeresések, dolgozhattunk lelkes magyar vállalkozókkal és hogy néhány nemzetközi munka a mi kezünk alól került ki.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, ha arculat kialakítással kapcsolatos kérdése van vagy terveztetni szeretne!

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények