Controlling szolgáltatások

Termékkód: #48907
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Cégünk mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, valamint egyéni vállakozók számára nyújt segítséget a pénzügyek, számvitel, ügyintézés, adminisztráció és programszervezés területén. Vezetőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a számvitel, controlling, könyvvitel, adózás, ellenőrzés, és a vállalatirányítás területén.

Vállalkozna, de nem tudja hogyan?

Részletes tájékoztatást adunk Önnek hogy mi kell a vállalkozásának elindításához. Több vállalkozás elindítását segítettük, így tudjuk hogy a kezdeti lépések nehezek, és sok adminisztrációval járnak. Mi levesszünk a terhet a válláról, és tájékoztatjuk Önt az elvégzendő teendőkről vagy igény szerint segítünk Önnek ezek intézésében.

Már meglévő vállalkozása van?

Ha már meglévő vállalkozása van, de cége nem elég nagy ahhoz hogy teljes munkaidőben foglalkoztasson pénzügyi vezetőt, ügyintézőt, controllert vagy elemzőt, akkor válasszon minket és mi elvégezzünk a pénzügyekkel kapcsolatos teendőit. Folyamatosan tájékoztatuk Önt a vállalkozását érintő adózási és számviteli változásokról, illetve tartjuk a kapcsolatot a könyvelőjével.

Szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozása működését?

Mi elkészítjük az Ön számára szükséges kimutatásokat bevételeiről és kiadásairól, és Önnel együtt elemezve segítjük vállalkozása hatákonyságának növelésében. Igény esetén folyamat átvizsgálást végzünk, és javaslatot tesztünk a vállalkozás folyamatainak optimalizálására.

Nem győzi ellátni ügyintézéssel kapcsolatos teendőit?

Nálunk megbízható kezekbe kerülnek ügyei. Ügyintézői szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nem kell teljes munkaidőben személyi asszisztenst vagy ügyintézőt alkalmaznia. Mi személyre szabott ajánlatot adunk Önnek az elvégzendő teendőktől függően.

Rendezvényt vagy programokat szeretne szervezni dolgozóinak? 

Mi vállaljuk a teljes körű megszervezést, Ön és dolgozói igényeinek megfelelően. Vállalati csapatépítőkön és rendezvényeken szerzett tapasztalatainknak köszönhetően színvonalas rendezvényeket biztosítunk vállalkozása számára.

Rugalmas szolgáltatásainknak köszönhetően Ön spórolhat vállalkozása számára, hiszen nem szükséges teljes munkaidőben pénzügyi vezetőt, ügyintézőt, elemzőt, vagy programszervezőt alkalmaznia. Képzett szakembereink megbízható és színvonalas szolgáltatást nyújtanak Önnek akkor amikor szüksége van rá.

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények