Facebook hirdetések és Google hirdetések hatékony kezelése

Termékkód: #49274
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Kétségkívül állíthatjuk, hogy az egyik leghatékonyabb, legjobban mérhető és legolcsóbb hirdetési megoldás az online kampányolás, azon belül is a Facebook hirdetések és Google hirdetések. Egy átlagos megyei napilapban egyszer(!) megjelenő fekete-fehér megjelenés áráért ezeken a felületeken akár hetekig kampányolhat! Ráadásul meghatározhatja, hogy milyen célközönséghez jussanak el a hirdetések. A Google és a Facebook is alapos statisztikával és számos eszközzel segíti, hogy a hirdetések a legjobb vevőjelölteket találják meg.

 

Ez tehát a marketinges csodafegyver? 

Első látásra igen, azonban itt is igaz az állítás, miszerint "a lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme". Fontos, hogy az online kampány hirdetések egy átgondolt marketing terv részei legyenek. Ez pedig nem csak a nagy cégek kiváltsága. Egy 3 fős családi vállalkozás kicsiben pont úgy működik mint egy nagyvállalat: bevételt kell produkálni, költségekkel kell számolni, folyamatosan tervezgetni. A marketing tervezést sem szabad kihagyni: kicsiben ezt is meg kell valósítani.

A jó hír az, hogy a Google hirdetések és Facebook hirdetések már igen kis összeg ráfordításával kézzelfogható eredményt tudnak produkálni. Hetek alatt akár több száz válogatott (keresőképes, a Ön cégével azonos városban élő, az Ön szakterülete iránt érdeklődő, stb.) vevőjelölt érkezik Önhöz. 

Abban segítünk, hogy az Ön cégének méretéhez és céljaihoz igazítva reális marketing tervet állítunk össze, amit a Facebook hirdetések és Google hirdetések hatékony használatával sikerre visszük.

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények