Hirdetési lehetőség nagy példányszámú, országos kiadványban

Termékkód: #48592
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

A Kincses Kalendárium a mai napig az egyetlen, 120 éves kiadói múltra visszatekintő kalendárium, amely évről évre közel 200.000 példányban jut el az olvasóközönséghez, melyből mintegy 120.000 háztartás előfizetője is az évkönyvnek.

A Kincses Kalendárium egyedülállóan színes olvasnivalót kínál majd - elsősorban a vidéken élő lakosságnak. A korábbi évekhez hasonlóan rovataink lefedik a családi élet, a ház körüli tennivalók számos területét, tanácsot adnak a gazdálkodáshoz és a mindennapi életvitelhez, érdekes és szórakoztató írásokkal, nagyértékű rejtvénypályázattal járulnak hozzá a felnőttek és gyermekek kikapcsolódásához. Hagyományos naptár-rovatunk teret ad a fontos családi események rögzítésére, névnaptárunk pedig elősegíti, hogy a legritkább névnapok időpontjáról is tájékozódni tudjanak olvasóink.

A népszerűség és a nagy példányszám a 256 oldalas kiadvány információgazdagságán túl a Kalendárium kedvező árának és egész éves használhatóságának köszönhető. A család minden tagja megtalálja a számára érdekes írásokat, így egy-egy Kalendáriumot biztosan 4-5 ember vesz kézbe nap mint nap, ami összességében már milliós olvasótábort jelent.

A kiadvány jellegéből adódik, hogy a Kincses Kalendárium nem csak egyszeri kommunikációs kontaktus lehetőségét biztosítja, hiszen a benne szereplő naptári információk és hasznos tanácsok miatt egész évben rendszeresen forgatják.

A Kincses Kalendárium lehetőséget nyújt arra, hogy a benne megjelenő (hirdető) cégek olyan nagyszámú vidéki lakosságot érjenek el, akiknek elsődleges információforrása ez a kiadvány, és akik számára az elmúlt évtizedek bebizonyították, hogy a benne megjelenő anyagok hitelt érdemlőek, így bizalommal vannak az évkönyv iránt.

A 2016-os Kincses Kalendárium 2015. október közepén kerül az olvasóközönség elé, így mint médium az év végi, illetve a következő évi reklámtervekhez kapcsolható.

A Kincses Kalendáriumban szívesen látnánk az Önök hírdetését, PR cikkét, esetleg áruval vagy szolgáltatással díjazott céges rejtvényüket, illetve a bónusszal vagy vásárlási kedvezménnyel összekapcsolt közleményüket.

Műszaki paraméterek:
Formátum: 13/5 (vágásméret: 146 x 218 mm) 
Terjedelem:256 oldal + fedél
Példányszám:180.000 db
Tervezett ára:árus ár: 780.- Ft
 előfizetői ár: 680.-
Terjesztés:Magyar Posta Zrt., LAPKER Zrt., külföldre: Colorinterpress Kft.
Megjelenés: 2015. október 21-én 
Papír:fedél: 250 gr-os fényes Médiaprint
 belív: 52 gr UPM Brite 68% újságnyomó 
Tükörméret: 116 x 180 mm 
Rácssűrűség:60
Előkészítés:színes, belívhez: kompozit jpg, borítóhoz: kompozit pdf (CMYK)


Hirdetésfelvétel:

CENTAL Kft., 1054 Budapest, Hold u. 6.  1/1.
Telefon: 438-3434
Fax: 438-3435, e-mail:  kvillas@euroinvest.hu

Anyagleadási határidő: 2015. szeptember 5.

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények