Média, hír és reklámügynökség

Termékkód: #48571
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

20 éves tapasztalattal biztosítjuk szolgáltatásainkat:

Mesterséges Intelligencia - Adatkutatás és tanácsadás

A 4. ipari forradalom, a digitális átállás és a Mesterséges Intelligencia fejlődése, valamint az 5G internet bevezetése megváltoztatja a vállalatok lehetőségeit.

Adatkutató részlegünk napi szinten elemzi a nemzetközi MI és robottechnikai eredményeket.

Cégek számára vállalunk jövő technológiai adatkutatást, elemzést és szakmai tanácsadást, a digitális átállás, a Mesterséges Intelligencia és a robottechnológia területén.


Intelligens vállalat irányítási rendszer

A PEAS - PMR - MCOnet Vállalt irányítási rendszer több, mint 90.000 mérnöki órával fejlesztett KÖZÉP EURÓPA egyik legfejlettebb rendszere.
 
Magyar Innovatív érték, Magyar Termék Nagydíjazott.Média, műsor, PR és reklámügynökség

Korlátlan PR cikk megjelenítés - Kiemelt szakportáljainkon például komplex rovat bérléssel, melyen belül korlátlan számban jeleníthet meg PR cikket tevékenységével, szolgáltatásaival kapcsolatban elsődlegesen.

Például: Nice Országos VIP Magazin: www.nice.hu


Okos weboldalak és webáruházak készítése

Az internet egyre szélesebb körben terjed a világon, így a cégek, szervezetek számára lassan nélkülözhetetlenné  válik a világhálón történő megjelenés és reklám.
 
Az MCOnet International nem csak weboldalt biztosít Önnek és cégének, hanem egy új "kaput nyit" az internet menedzsment felvirágoztatásához, melynek köszönhetően ügyfélköre és profitja is növekszik. Ezért törekszünk arra, hogy nem csak széplátványos, hanem keresőoptimalizált és sikerorientált eszközöket biztosítsunk megrendelőink számára.
Értékelés (Átlag: 10):

Vélemények