ABSONIC számítógépes hangrögzítő és feldolgozó rendszer

Termékkód: #48606
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása


Cégünk több mint egy évtizede foglalkozik számítógépes digitális hangrögzítéssel. Rendszerünk saját fejlesztésű szoftver és hardver elemekből épül fel. Követve a változó piaci igényeket és a technikai fejlődést, folyamatosan fejlesztjük rendszerünket.

Megoldásokat kínálunk az egy-két analóg telefonvonalas és mikrofonos rögzítéstől a több száz csatornás analóg, és digitális vonalak, VoIP, illetve URH készülékek rögzítéséig. Hangfeldolgozó szoftverünk Windows operációs rendszerű számítógépeken használható, a rögzítendő forrástól függően hardver elemeket kínálunk; így költséghatékony rendszer építhető ki.

Az általunk gyártott és forgalmazott eszközök segítségével egyszerűen rögzítheti mobiltelefonon folytatott beszélgetéseit vezetékes, vagy akár vezeték nélküli kapcsolatban. Megoldásokat kínálunk fixen szerelt, headset-es, vezeték nélküli és szoftveres GSM hangrögzítésre.

A számítógépes digitális hangrögzítő rendszereink kereskedelméhez és marketingjéhez együttműködő partner(eke)t keresünk kizárólagos, vagy osztott megállapodással.

A jövőben a NICOpro Kft alapvetően a gyártással és ennek garanciájával kíván foglalkozni. Emiatt egy, kizárólagos vagy esetleg több partner céget keres, amely a termékcsalád teljes marketing és kereskedelmi, telepítési-beüzemelési tevékenységét vállalja. A marketinghez, a kereskedelemhez és a telepítéshez átadjuk több mint tízéves tapasztalatunkat, piacunkat, piackutatási és marketing tanulmányainkat, reklámanyagainkat. A gyártás mellett a speciális szakmai tapasztalatot igénylő helyszíni felméréseknél, ajánlatadásoknál, rendszertámogatásoknál továbbra is szívesen közreműködünk, megfelelő vállalási díj mellett. A rendszer fejlesztését korlátozottan vállaljuk, megfelelő megállapodások alapján.

Az ABSONIC v2 számítógépes hangrögzítő és hangkezelő rendszer használatáról és főbb funkcióiról

Hangrögzítés nélkül nincs megfelelő információkezelés, versenyképesség és információ biztonság!

A mindennapi életben, a gazdaságban végbemenő folyamatok információkon alapulnak és információkat keletkeztetnek. A napi információ áradat nagy része hang- illetve beszédinformáció, melyek egyrészt személyes jelenlét melletti megbeszéléseken (tárgyalásokon, előadásokon stb.), másrészt személyes jelenlétet nem igénylő, távközlési eszközök (telefon, rádiótelefon stb.) útján keletkeznek.

Gazdasági társaságoknál, a közigazgatásban és az állami intézményeknél, kisvállalkozásoknál, magánszemélyeknél, tehát szinte mindenütt felmerülhet a hanginformáció rögzítési, tárolási igénye a későbbi feldolgozás vagy archiválás érdekében. Az információ rögzítése, tárolása, feldolgozása, jelentős szerepet tölt be a versenyképességben, a kiadások megtakarításában, a bevételek növelésében és a közigazgatási-hatósági munka segítésében is. Ezzel idő, energia és pénz takarítható meg valamint a biztonságot, az érdekvédelmet is erősítheti. A hangrögzítő és feldolgozó rendszerünk néhány alkalmazási területe, egyedüli, szóló számítógépre (saját részre vagy, ha többen használnak egy gépet) és hálózatos üzemre egyaránt (ekkor a szerverre rögzített információt minden érintett elérheti, megfelelő szervezés és szabályozás mellett):

  • vezetői - titkári - ügyintézői tevékenységekhez, idő-munkaszervezéshez, diktálásokhoz (jegyzőkönyv készítés)
  • megbeszélések, tanácskozások, előadások rögzítése mikrofonnal, manuálisan vagy automatikusan vezérelve
  • telefon-, rádiótelefon-, URH beszélgetések manuálisan vagy automatikusan vezérelt rögzítése
  • előre programozható, automatikus mikrofon- és telefonfelvételek (dátumra és időpontra)
  • üzenethagyáshoz munkatársak és más személyek részére
  • meghallgatásoknál, közérdekű telefonhívásoknál (rendőrség, bíróság, önkormányzat, ügyeletek, ügyfélszolgálatok, panaszirodák, segélykérés stb.)
  • a hangfelvételek feldolgozása beszédfelismeréssel amelynek során az élő beszéd vagy a már tárolt beszédanyag automatikusan, karakteresen leíratható
  • automatikus ügyfél tájékoztató rendszer (Interaktív Válaszadó Rendszer - IVR) – automata telefonos ügyfélszolgálati tájékoztatás
  • automatikus telefonhívó rendszer a napi telefonhívások programozott és automatikus lebonyolítására egy szabadon konfigurálható lista alapján.

Az ABSONIC v2 rendszer a meglévő számítógépek másodlagos kihasználásával, a számítógépekből széleskörű szolgáltatásokkal rendelkező virtuális diktafont varázsol.

További információ a honlapunkon és ebben a dokumentumban található.

Cégnév: NICOpro Kft.
Cím: 6500 Baja, Szarvas G. u. 3.
Telefon/Fax: +36-79-326581
Weblap: www.nicopro.hu
E-mail: nicopro@nicopro.hu

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények