Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége (MNHSZ)

Termékkód: #49526
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

A szövetség célja: a magyar nemzeti értékek felkutatása, dokumentálása, népszerűsítése, hagyományaink megőrzése, ezen keresztül a magyarságtudat erősítése.

A szövetség feladata:
Együttműködik a települési, a tájegységi, a megyei, az ágazati, valamint a határon túli magyar közösségek értéktáraival.
Együttműködik mindazon társadalmi szervezettel, szövetséggel, intézménnyel, céggel, amelyek a fent leírt elvekkel azonosulni tudnak.

Alapelv:
A szövetség tevékenységével támogatni kívánja a helyi közösségek értékteremtő munkáját, a kis és középvállalkozások megerősödését, ezen keresztül a magyar gazdaság fejlődését, valamint a munkahelyteremtést, a kutatás-fejlesztést. Alapelvünk a környezettudatos értékteremtő és értékmegőrző gondolkodás meggyökerezésének elősegítése. Kifejezett célunk, hogy a világgazdaságban a magyar érték, illetve a magyar szó a kiváló minőség szinonimájává váljon.

Pozicionálás:
A Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége minden érintett szövetségeseként kívánja végezni tevékenységét elősegítve ezzel nemzetünk felemelkedését.


A szövetség

Elnök: Dr. Pesti Imre
Alelnök: Prohászka Béla
Ügyvezető: Szabó Zoltán Kázmér

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények