Márka- és cégértéknövelő könyv a családi vállalkozásáról

Termékkód: #49486
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

A családi vállalkozás komoly érték. Számtalan, ma már globálisan is ismert és elismert cég indult családi vállalkozásként (pl. Aldi és Lidl, Adidas és Puma stb.). Azonban a mai Magyarországon sok esetben teljes más körülmények között, gazdasági és politikai helyzetben kezdték meg tevékenységeiket, legtöbben a rendszerváltás környékén.
Ma már gazdasági és vezetési tudománnyal foglalkozó szakemberek is egyöntetűen állítják, egy vállalkozás értékét nemcsak a materiális, hanem a nem materiálisa javak is gazdagítják, és különösen azok a történetek, tapasztalatok, a legmélyebb szövetekben megbújó legendák, anekdoták, amelyekről általában nem beszélnek a családi vállalkozások alapítói, vagy akár az érintett családtagok.

Erre jelenthet megoldást a cég történetének, alapítója életének megírása egy könyvben.

Megírom és megszerkesztem családi vállalkozásának történetét. Olvasmányosan, érdekes, anekdotákkal és érdekes történetekkel fűszerezve, amelyek sokkal több üzenetet tartogatnak a leszármazottak és az alkalmazott menedzserek, dolgozók számára.
Egyeztetve az alapítókkal és az új generáció képviselőivel készítem el a könyvet. Mélyinterjúkat készítek a legfontosabb szereplőkkel, akár ma már nyugdíjas, korábbi dolgozókkal, közvetlenül nem érintett családtagokkal.
Relikviákat keresek és kutatok a családi vállalkozás történetéből, egyrészt illusztrációként, másrészt, hogy megmaradjanak dokumentálva is a jövő nemzedékének.

Külön megállapodásra hanganyagokat rögzítek a beszélgetésekből, amelyet készre vágva, mint egy hangos, adom át a megbízó számára.
A könyv megírásán és megszerkesztésén felül vállalom a tördelést (e-book) és a nyomdai kivitelezést is.


Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények