Social & Business tanácsadás

Termékkód: #48637
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Mi a social & business?
Új metodika, megközelítés, amely a civil szervetek és a művészeti alkotók, valamint az üzleti szféra között teremt értékteremtő kapcsolatot.
A social & business több, mint egy szponzoráció; több, mint egy CSR-tevékenység, és különbözik a klasszikus, eddig ismert és alkalmazott pr-aktivitásoktól.
A folyamatban kapcsolati és értékteremtés kerül felszínre, toleranciát és együttműködési kultúrát fejleszt. Az érintett szervezetek között olyan igényeket és célokat vizsgál, amely kapcsán, azok egymásra támaszkodhatnak, egymásból táplálkozhatnak. A social & business együttműködés során mindenki nyer: a civil szervezet és a művész forrást, a vállalkozás hatékony médiamegjelenést és pr-aktivitást.

További információ a projekt hivatalos weboldalán!

Miben segítünk mi?
Vállalkozás: megvizsgáljuk, elemezzük a vállalkozás értékesítési, marketing- és pr-stratégiáját, célcsoportjait, és kitaláljuk hozzá a leghatékonyabb attraktivitást, akciót, amelyhez javaslunk civil vagy művészeti partnertípust vagy konkrétan egy partnert. Ezt követően mediáljuk a két szervezet közötti együttműködést, további megbízás esetén menedzseljük a projektet.
Civil vagy művészeti szervezet: megvizsgáljuk, elemezzük a szervezet piaci szolgáltatási erőforrásait, lehetőségeit, valamint pr-stratégiáját, célcsoportjait, és javaslatot teszünk potenciális támogató szervezet típusára, kidolgozzuk az ajánlatot a szervezet számára, további megbízás esetén megkeressük a vállalkozást és menedzseljük a projektet.

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények