Pest-X egér patkány hangya, bolha, denevér riasztó készülék

Termékkód: #48740
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Duáltechnológia. 3 hét alatt 95%-os riasztási hatékonyság! A kártevőket a földben lévő fészekből is kiriasztja! 15 éve nincs jobb! Több ezer referenciahely.
Akciós ára: 30285 Ft+postaköltség/db. 100 db rendelése esetén 25000 Ft/db helyszínre szállítva.


       

  www.harps.hu  
 Egérriasztó, patkányriasztó, hangyariasztó - Pest-X termékismertetője és
 használati útmutatója
    

A Pest-X egérriasztó, patkányriasztó, hangyariasztó elektromagnetikus berendezésével kiűzi az állatokat vagy rovarokat a falban lévő fészkükből, az ultrahang kibocsátásával pedig fel is számolja, elriasztja, vagy megsemmisíti a kártevőket.
 
Mérete: 6 x 11 x 2,5 cm.

A Pest-X (egérriasztó, patkányriasztó, hangyariasztó ) használatával megszűnnek a vegyszerek okozta veszélyek, mellékhatások!
 
A készülék egyesíti az ultrahangos és elektromagnetikus riasztási technológiát.
 
Az elektromagnetikus hatás a falon keresztül is érvényesül.

Az elektromagnetikusan védett terület nagysága akár több ezer négyzetméter is lehet, mivel az elektromagnetikus hatás a falban található elektromos vezetékek segítségével terjed végig azon az egy villanyórára kapcsolt elektromos hálózaton, melyhez a PEST-X készüléket is csatlakoztattuk. Így elektromagnetikusan akár egyetlen készülékkel is megvédhetünk egy lakást, egy házat vagy egy áruházat a kártevőktől. Az elektromagnetikus hatás az épület falában levő elektromos vezetékhálózatokon keresztül érvényesül, illetve ezek hiányában a fal mentén végigvezetett és a hálózatra csatlakoztatott hosszabbító zsinórján. Az elektromagnetikus hatás a vezetékhez képest 2m sugarú körben hat. Fontos, hogy az elektromos vezetékekben áram legyen. Ahol a vezetékben nincs áram, ott az elektromagnetikus riasztás nem működik.

Az ultrahang nagyon hatásos a kártevők (egér, patkány, hangya, denevér, bolha) elriasztásában. Az ultrahangos hatással védett terület 200m2, akkor, ha ez a terület egy légtérben helyezkedik el. Pincébe vagy padlástérbe másik Pest-X egérriasztó, patkányriasztó, hangyariasztó szükséges az ultrahangos védelem kialakításához.

A kibocsátott ultrahang frekvenciája 30 kHz – 130 kHz közötti tartományban másodpercenként folyamatosan váltakozik, az ún. „söprögető” technológia alkalmazásával. Ezért képes egyszerre riasztani a rágcsálókat (egér, patkány, denevér) és a rovarokat (hangya, bolha) is, mivel mindegyik riasztandó állat a „neki szánt” zavaró frekvenciát hallja meg.

Az ultrahang terjedését akadályozzák a zárt ajtók és a hangelnyelő anyagok, szőnyeg, függöny, bútor stb., mert ezekről nem tud visszaverődni, a zárt ajtón keresztül pedig nem tud áthatolni. Ebből adódóan egy bútorozott lakásban hosszabb ideig kell használni a Pest-X egérriasztó, patkányriasztó, hangyariasztó készüléket, mint egy üres helységben.

A készüléket úgy kell üzembe helyezni, hogy be kell dugni a dugvillát egy 220V-os csatlakozóaljzatba. Az elektromagnetikus rendszer azonnal üzemelni kezd, melyet a baloldali ELEKTRO-MAGNETIC feliratú, piros fény pulzálása jelez. Ha a padlófényt is be kívánja kapcsolni, akkor a FLOOR LIGHT kapcsolóját „On” állásba kell állítani. Az ultrahang bekapcsolása az ULTRASONIC feliratú kapcsoló „On” állásba kapcsolásával történik. A zöld lámpa kigyulladásával megkezdődik az ultrahang kibocsátás. (A zöld fény pulzálása normális jelenség.)

Az ultrahangos kártevőriasztás hatékonysága önmagában 40-45%-os, viszont az elektromagnetikus technológiával kombinálva ez a hatásfok 90-95%-osra nő (szemben a vegyszeres kezelés nyújtotta 50%-os hatékonysággal).

A megfelelő hatás elérésére 2-3 hétig folyamatosan üzemeltesse a készüléket!!!
A kártevők eltűnése esetén a készüléket ne hagyja a dugaszolóaljzatban, mert az áramszolgáltató vállalatok ingadozó feszültségei károsodást okozhatnak a készülékben. Csak akkor használja, ha a kártevők jelenléte miatt arra szükség van!

Megjegyzés: Ha nem feltétlenül szükséges, ne használja az éjszakai fényt.

A Pest-X egér, patkány, hangya, denevér és bolha elleni riasztó nincs hatással az emberekre, kutyákra, macskákra, kígyókra, gyíkokra, halakra, madarakra.
Ne használja az ultrahangos riasztást abban a helyiségben, ahol rágcsálót (pl. hörcsög, egér, nyúl) vagy tarantellapókot tart háziállatként!
Nem zavarja az elektromos berendezések működését. Kérjük, legyen türelmes! A kívánt hatás nem marad el!
Csak beltérben szabad használni!

Garancia: A készülékre a vásárlástól számított 1 évig garanciát vállalunk. Minőségi kifogás esetén a készüléket kicseréljük, a garancia pedig elölről kezdődik.

Nem vonatkozik a garancia: erőszakos behatás, törés, helytelen felszerelésből adódó sérülés, gondatlanság, rongálás, változtatás vagy nem rendeltetésszerű használat esetén.

A hibás terméket gondosan becsomagolva vissza kell küldeni a forgalmazó telephelyének címére (Harp’s Kft., 5000 Szolnok Baross Gábor út 20. II. em. 207/a.) a garanciajeggyel és a számlamásolattal. A visszaküldés tényéről és okáról előzetesen értesíteni kell a forgalmazót. Ha valamelyik feltétel hiányzik, a szavatossági jog nem érvényesíthető! A visszaküldés költségét a vevő, a cseretermék elküldésének költségét a forgalmazó viseli.

A vásárló a termék vásárlásától számított 8 munkanapon belül jogosult – írásban tett nyilatkozattal – elállni a szerződéstől. Ez esetben a vételár visszatérítésére akkor tarthat igényt, ha a terméket és a számla eredeti példányát – saját költségén – a HARP’S Kft. telephelyének címére bontatlanul, eredeti csomagolásban, tisztán, sérülésmentesen, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban visszaküldi.

Forgalmazó:
HARP’S Kft.
5000 Szolnok Baross G. út 20. II.em. 207/a. www.harps.hu tel:0620/321-4131
    
 

    

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények