Gyümölcsfaiskolai termesztés, szaporítóanyag nagy- és kiskereskedelem

Termékkód: #49256
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Plant-Coop Kft. tevékenységi köre szerteágazó, alapvetően gyümölcsfaiskolai termesztéssel, szaporítóanyag nagy- és kiskereskedelem. Emellett jelentős a szamócapalánta forgalmazás is. Egyre jelentősebb azúj fajták, technológiák importja. Ezt egészíti ki a termesztéshez szükséges alapanyagok, kiegészítő anyagok forgalmazása, a szaktanácsadás és az egyéb kapcsolódó szolgáltatások.

Faiskolánk a Békés megyei Újkígyóson üzemel. Újkígyóson, helyi partnerünkkel, Labos Jánossal együtt évente 60-80.000 db gyümölcsfát és több százezer alanycsemetét állítunk elő. Faiskolánk kizárólag vírusmentes oltványokat állít elő.

Termelésünk több, mint 70%-át a csonthéjas fajok és fajták teszik ki, az almástermésűek aránya kb. 30%. A szemzési technológiát alkalmazunk, célunk az erős és lehetőleg koronás oltványok előállítása.

Dió oltványaink oltással készülnek, két éves korban értékesítjük ezeket.

Törekszünk arra, hogy a piacon mind versenyképesebb fajtákkal legyünk jelen, ezért folyamatosan vásárolunk olasz, francia, német fajtaújdonságokat. Elsősorban csonthéjas fajokra, fajtákra specializálódtunk.

Egyéb termékek:

Igény szerint hozunk be kínai illetve thaiföldi bambusz pálcát faiskolai célra.

Faiskoláknak és szőlőiskoláknak ajánljuk a tyvek anyagból készült üres, fehér faiskolai jeltáblát, amelyre golyóstollal vagy alkoholos filccel lehet írni. Pontos mérete 220×12,75 mm, a növényre fűzhető lyukasztással.

Többet is megtudhat rólunk és termékeinkről, ha felkeresi weboldalunkat a www.plantcoop.hu címen!

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények