Lehallgatás ellen védett beszélgetések és szöveges üzenetek - SECFONE

Termékkód: #48607
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Egyedi, lehallgatás ellen védett beszélgetések és szöveges üzenetek zárt hálózaton.

Mi a Secfone?

A Secfone egy svájci központú, biztonságos, lehallgathatatlan telefonálást lehetővé tévő, Internet alapú globális kommunikációs rendszer*. A Secfone segítségével a Secfone előfizetők a biztonságos hálózaton belül lehallgathatatlan módon hívhatják egymást. A Secfone lehetővé teszi fájlok és szöveges üzenetek biztonságos küldését is. A Secfone világméretű hálózatán belül minden hívás hálózaton belüli hívás. A szolgáltatás havi díjért vehető igénybe, mely korlátlan beszélgetést valamint korlátlan üzenet és fájlküldést biztosít a Secfone hálózaton belül.

Mitől lehallgathatatlan?

A Secfone biztonságát egy szabadalmaztatott biztonságos hálózati megoldás garantálja. Ennek használatával a Secfone egy Internet alapon felépített, zárt, kódolt, biztonságos hálózaton keresztül képes a hívásokat bonyolítani. A speciálisan kódolt hálózat egyedülálló biztonsági tulajdonságai teszik a Secfone kommunikációt lehallgathatatlanná. A titkosított hálózat használatához szükséges kulcsok védelméről egy speciális hardver eszköz, a Secfone SD CryptoCard kártya gondoskodik. A speciális kártyában kiolvashatatlanul tárolt kulcsok soha nem hagyják el a kártyát, használat közben maga a kártya végzi a kulcsokkal a szükséges műveleteket, így illetéktelek számára a kulcsok nem hozzáférhetőek. A speciális, zárt, kódolt hálózat, és a hálózati kulcsokat védő hardver technológia együttesen teszi a Secfone hívásokat és az akár 5GB-os csatolmányokat tartalmazó szöveges üzeneteket lehallgathatatlanná.

Mi szükséges hozzá?

- mikro SD kártya csatlakozóval rendelkező Android alapú mobiltelefon Internet hozzáféréssel (mobil vagy WiFi).
- érvényes Secfone hálózati előfizetés
- egy Secfone SD Cryptocard kártya, mely egyben a titkos hálózat hardveres hozzáférési pontja, ehhez tartozik a védett vonal Secfone telefonszáma is.
    Cryptocard
A szükséges szoftverek az Internetről ingyen letölthetőek.
A terméket kizárólag viszonteladók forgalmazzák.

* - A Secfone havidíja a hálózat eléréséhez szükséges Internet szolgáltatást nem tartalmazza.

További információ a honlapunkon elérhető itt!

   

Cégnév: NICOpro Kft.
Cím: 6500 Baja, Szarvas G. u. 3.
Telefon/Fax: +36-79-326581
Weblap: www.secfone.nicopro.hu
E-mail: nicopro@nicopro.hu

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények