Raklapok gyártása,forgalmazása

Termékkód: #49272
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása


Cégtörténet és referenciák

A Mafa Bt. közel 20 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt főprofilunk mindvégig raklapgyártás volt. Mintegy öt évvel ezelőtt kezdtünk el az egyutas raklapok újrahasznosításával és forgalmazásával foglalkozni.

Munkánk során számtalanszor szembesültünk azzal, hogy hiányzik a piacról a jó minőségű, megbízható, újrahasznosított raklap, ami lényegsebben olcsóbb, mint az új. Hiszen nem minden tevékenység igényel teljesen új raklapokat. Ezt, az ügyfeleink részéről hosszú távon megfogalmazott jogos igényt próbáltuk meg orvosolni az egyutas raklapok felújításával.

Mára már tevékenységünk majdnem 90%- át a raklapok újrahasznosítása teszi ki.

Áraink miatt több raklapkereskedő is nálunk vásárol. Legfőbb célunk, hogy tudjuk tartani a kiváló minőséget és olcsó árakat.


Jelmondatunk: Nem mi vagyunk a legnagyobbak, de mi vagyunk a legolcsóbbak! 

Miért jó az 1 utas raklap?

Manapság a raklap szó hallatán szinte mindenkinek az „EUR” raklapok jutnak eszébe. Nem csoda, hiszen a gyártó óriási összegeket költ reklámra. Az emberek nem nagyon tudnak más megoldásról. Pedig számtalan esetben nem is lenne szüksége erre a drága megoldásra.

Aki használta már, pontosan tudja, hogy számtalan felesleges gond jár az „EUR” raklappal: raktározás, visszaszállítás, javítás, selejtezés kérdésköre. És nem utolsó sorban az ár, hiszen ez a tortúra temérdek költséget emészt fel. Akár négyszeresébe is kerülhet, mint egy ugyanakkora méretű (80x120), jó minőségű 1 utas változat. Természetesen az egyutas csak a nevében egyszer utazó, valójában némi karbantartás után többször használható.

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények