Textil- és ruhaipari szakmai tudásbázis a TMTE-től

Termékkód: #48746
Termékfotó(k)
Kattintson a képre a nagyításhoz!

Termék / Szolgáltatás leírása

Napjainkban szinte minden vállalkozás, vállalat „használ” valamilyen textíliát: vagy viseli (a szakemberek, dolgozók munka és védőruházatként), vagy felhasználják, beépítik termékeibe (pl.: gumiabroncs hordozó felületeként vagy szennyező anyagok mentesítő anyagaként, stb…). Az esetek túlnyomó részében -a ruhaipari vállalkozások kivételével- nem rendelkeznek a munkahelyek, az adott területnek megfelelő textil vagy ruhaipari szaktudással, így szakemberhez fordulnak segítségért.

A Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE) non-profit, közhasznú szervezetként több mint 65 éve tudásközpontjaként működik a hazai textil-, textilruházati-, és textiltisztító szakmának.

Mint az egyik legrégibb szakmai civil szervezet az országban, küldetése az, hogy a szakterület tudásbázisaként információkkal, képzésekkel, szakmai tevékenységgel álljon a szakemberek, vállalkozások rendelkezésére, segítve ezzel mindennapi szakmai munkájukat és szervezeti fejlődésüket.

A TMTE szolgáltatásai az általános textilipari felhasználói körön (divatipar, bútoripar stb…) kívül, bármely ipari- és kereskedelmi és egyéb szektor számára is ajánlottak, elérhetőek a felmerülő igényeknek megfelelően.

 

A szervezetünknél felhalmozódott tudást, szakértőink elméleti és gyakorlati tapasztalatait ajánljuk Önöknek :

  • ipari- és kereskedelmi ágazatok, szakterületek részére speciális képzések, munkavédelmi-EVE tanfolyam, szakma-specifikus EDUTEX-tanfolyamokat (OKJ textiles képzések, kihelyezett továbbképzések), fogyasztóvédelemi konzultáció
  • műszaki tanácsadás, szakanyagok, dokumentációk készítése
  • igazságügyi, reklamáció-rendezési, fogyasztóvédelmi szaktanácsadás

Elérhetőségeink:

Szemerédy Andrea szervező titkár, ruhaipari mérnök
Szigetvári Eszter menedzser asszisztens

TMTE - 1146 Budapest, Thököly út 58-60.
Telefon/Fax: 36 1 201 8782
E-mail: titkarsag@tmte.hu
www.tmte.hu

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények