rögzítéstechnikai szerszámok

Termékkód: #48733

Termék / Szolgáltatás leírása

A Csavarker Kft. 1995-ben rögzítéstechnikai szaküzletként nyitotta meg első üzletét és elsősorban kötőelem forgalmazásra (csavar, anya, alátét, dübel) specializálódott. Mindehhez szorosan kapcsolódik a szerszám (elektromos, akkus, kézi, asztali, faipari szerszámok, gépek). Így ma már forgalmunk jelentős részét a különféle szerszámok, tartozékok teszik ki. Üzletünk kiemelkedő kínálattal rendelkezik a hegesztéstechnika területén (hegesztés és forrasztás-technika, ívhegesztő, lánghegesztő, hegesztőgép, hegesztőtrafó, elektróda). Nem csak a törvény betartása, de a balesetmentes munkavégzés szempontjából is nagyon fontos számunkra a munkavédelem, ezért a minőségi munkavédelmi felszerelések nagy választékát tartjuk üzletünkben. Bosch, Dewalt, Makita, Metabo Fischer termékek képezik üzletünk márkakínálatának gerincét. Az Akció üzletpolitikánk fontos része, hisz az alacsony ár, árak, nemcsak az értékesítés volumenét befolyásolják, de számunkra a vásárlók elégedettsége legalább ilyen fontos. Kimagasló a csavar kínálatunk, mondhatni ez a fő profilunk, hisz anno csavar szaküzeltként indítottuk vállalkozásunkat. Csavar mértek, csavarbolt, csavar bolt, csavarok, facsavar

DEWALT a radiálkörfűrész feltalálója

A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.

DEWALT a szakemberek szolgálatában 

A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára. 

DEWALT - Amerika legdinamikusabb szerszámgyártója

A DEWALT szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg. A DEWALT termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a DEWALT. 

A DEWALT és a környezetvédelem 

Elkötelezetten küzdünk kimagasló eredmények elérésére a környezet, az egészség és a biztonság megóvásában a fejlesztési, gyártási folyamatokban és a hulladékkezelésben egyaránt.Elvárjuk vezetőinktől és dolgozóinktól a termelőberendézek legmagasabb szinten való megóvását, a selejt minimalizálását, recirkulációs anyagok - ahol lehetséges - felhasználását és minden vonatkozó törvény, rendelkezés betartását 

Látogassa meg honlapunkat!
Nézze meg szerszámbemutató videónkat!

Termék katalógus

Termékeink:

DEWALT Akkumulátoros Készülékek

DEWALT lézer készülékek

DEWALT fúrógépek

DEWALT fúrókalapácsok

DEWALT fémmegmunkáló készülékek

DEWALT famegmunkáló gépek

DEWALT fűrészek

DEWALT állványos gépek

DEWALT szögezők és kapcsozók

DEWALT rögzítés

Értékelés (Átlag: 0):

Vélemények